Hvis det noen gang var en NFL -franchise med en stor og dampende historie, er det Oakland. Al Davis tok West Ham United Skjorter svart og sølv og et dårlig guttbilde til et nytt nivå. Og siden Raiders flytter, hvilket bedre sted enn for Las Vegas – Sin City. Flyttingen etterlater Oakland-fans i en svik og de vegashotellene og spisestedene, for ikke å snakke om odds-makerne og slikke kotelettene sine.

Nå kommer saken om penger. Ikke mye, bare 1,2 milliarder dollar for et stadion. Tilsynelatende starter de fleste pro sportsstadioner med minimum 1 milliard dollar. Ikke for å svette noe skjønt. Bare lån 850 millioner dollar fra din nabolagsbank i Amerika. Legg til de 750 millioner dollar i offentlig finansiering fra Nevada, og der har du det – skilles med en kapital “D.”

Så er det inntektsstrømmene som trengs for å trekke gjelden. En metode er salg av personlige setelisenser (PSL). Dette “krever at de som søker sesongkort for først å kjøpe retten til å kjøpe setene.” Imidlertid, hvis PSL -salg ikke oppfyller forventningene, er det en mangel som Raiders må dekke, for ikke å nevne en annen bekymring som omhandler potensielle kostnadsoverskridelser.

Denne typen usikkerhetsalarmer Mark Conrad, direktør for Sports Business Program ved FC Utrecht Skjorter Fordham University. “Det er en høy utnyttelsesgrad,” har han uttalt. “Det er ikke utenfor muligheten. Forutsatt at stadion er slik det er, er Eintracht Frankfurt Skjorter det mye utnyttelse. ”

Conrad fortsetter med å si: “Oakland kom med en plan på papir som egentlig ikke er en plan ennå. Jeg tror det er en samlet innsats fra ligaen å dra til glamourmarkeder og kjempe for fremtiden. ”

Mer om Mark Conrad på –

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.