av Matt Weik

Hvem vil ikke gå opp til sjefen sin og si: “Denne jobben dreper meg sakte hver dag jeg går inn på dette kontoret.”? Hvis du for øyeblikket er usunn, vel, kan du fortelle sannheten så merkelig som det kan høres ut. Hvis du er frisk, ikke prøv det, da uttalelsen din ikke vil holde opp. Men du opplever faktisk noen helserisikoer mens du er på jobb. la meg forklare.

Hvordan å jobbe hver morgen kan sakte drepe deg
Vi er alle under en enorm mengde angst på daglig basis på jobben. Vi Canadas herrelandslag i fotball Skjorter har tidsfrister å møte, e -post/samtaler som må returneres, møter som ser ut til å dra ut langt forbi deres tildelte tidslot, etc. All denne angsten kan forårsake flere problemer som hjerte- og karsykdommer, høyt blodtrykk, dårlig blodlipid verdier, og til og med en nedsatt mental velvære og depresjon. Alle problemer som ikke SL Benfica Skjorter må tas lett på. Så nøyaktig hvordan kan vi bekjempe disse risikoene og opprettholde helsen vår med tanke på at vi alle trenger å gå på jobb for å holde tak over hodet, maten på bordet og klær på ryggen? Det hele kommer ned på treningsnivået ditt.

Å være i form er assosiert med en reduksjon i sannsynligheten SS Lazio Skjorter for å bli deprimert så vel som forbedret kardiovaskulær helse. Dette er gode nyheter! Med mindre du prøver å komme deg ut av jobb. Ved å forbedre kondisjonsnivået ditt, kan du senke sjansene for å ha høyt blodtrykk, hjerte- og karsykdommer, dårlige blodlipidverdier, så vel som de psykologiske problemene som kan komme sammen med for mye stress.

Hva sier forskningen?
Forskere fra University of Basil brukte 200 deltakere for sin studie. Studien var nesten en 50/50 splittet mellom menn og kvinner, og gjennomsnittsalderen var 39. For studien brukte forskerne en sykkel ergometer -test sammen med å sjekke hver deltakere blodtrykk, kolesterol, triglyserider og kroppsmasseindeks (BMI). Hver deltaker ble bedt om å levere det de anså for å være deres nåværende oppfatning av angstnivå.

Da alle dataene fra studien var fullført, fant forskere at de personene som ble stresset viste en høyere risiko for kardiovaskulære problemer. Deltakerne som var mye mer i form, viste en lavere risiko for kardiovaskulære problemer. Forskerne bekreftet også gjennom denne forskningen at kardiovaskulær helse som helhet er knyttet til den økte eller reduserte sjansen for risikoaspekter som er avhengig av om en person er fysisk i form eller ikke.

En forsker sa: “Disse funnene er viktige fordi det er nettopp når folk er understreket at de har en tendens til å delta i fysisk aktivitet sjeldnere.” Når du tenker på det, er dette 100% nøyaktig med mindre du virkelig er i å trene og passe det inn i din daglige timeplan. Tenk på ditt eget liv. Hva gjør du når du er stresset? Spise? Veg ut på sofaen og nyte TV? Kanskje gå til sengs eller ta en lur? Alle ting som ikke innebærer å være aktive.

Moral av historien (forskning)? I Buy for å holde seg frisk og bekjempe risikoaspektene forbundet med angst fra arbeid, må enkeltpersoner fokusere sin innsats på å holde seg aktive og trene for å minimere disse risikoene (både mentalt og fysisk). Å opprettholde treningsnivået ditt hjelper deg ikke bare å holde deg sunn, men det får deg også til å føle deg bedre også.

Kilde:
Ingibjörg H. Jonsdottir et al. Fitness modererer forholdet mellom angst og kardiovaskulære risikofaktorer. Medicine & Science in Sports & Exercise, 2016; 48 (11): 2075 DOI: 10.1249/MSS.0000000000001005

Leave a Reply

Your email address will not be published.