den enorme ti konferansens beslutning om å kansellere alle fotballspill som ikke er konferanse for den kommende sesongen-samt muligheten for at institusjoner i Cerezo Osaka Skjorter andre store konferanser snart kan overholde Med – reiser en rekke potensielle juridiske spørsmål, stater Nathaniel Grow, førsteamanuensis i forretningslovgivning samt prinsipper ved Indiana University Kelley Institution of Business.

“Avhengig av vilkårene for skolens fotballsavtaleavtale, kan universitetet som kansellerer spillet fortsatt skylde den andre institusjonen et betalingsnivå for å bryte avtalen,” sa Grow. “Hvis det kansellerende universitetet nekter å betale, ville det ikke være overraskende om den andre institusjonen ville velge å data et søksmål.”

En nasjonalt anerkjent profesjonell innen idrettsrett, Grow Examined har undersøkt dette problemet, gjenstand for en artikkel fra 2010 i Journal of College samt universitetsloven.

”Det endelige resultatet av et slikt Brasils herrelandslag i fotball Skjorter søksmål ville i stor grad hengende på de spesifikke vilkårene i to påvirkede skolens kontrakt. Generelt sett vil imidlertid to bestemmelser i kontrakten sannsynligvis vise seg å RB Leipzig Skjorter være de viktigste. For det første vil de fleste ordningsavtaler omfatte en slags likviderte skader, en klausul som spesifiserer at en persons side av kontrakten må betale den andre feiringen et spesifikt beløp dersom kontrakten brytes. Vanligvis vil disse kontraktene sørge for at den bruddfeiringen bare må betale den andre institusjonen i tilfelle motstanderen ikke er i stand til å erstatte det kansellerte spillet på sin rutine med en mot en tilstrekkelig passende alternativ motstander.

“Den andre passende klausulen i disse ordningsavtalene vil sannsynligvis være Force Majeure -bestemmelsen, noen ganger referert til som en” handling av Gud “-bestemmelsen. I henhold til disse bestemmelsene kan institusjoner bli unnskyldt fra å kansellere et spill uten kostnad hvis det oppstår situasjoner som gjør det å spille spillet unødvendig vanskelig eller umulig (for eksempel en orkan eller annen større værforholdsarrangement). Anvendelsen av en slik ordning vil også variere avhengig av den spesifikke ordlyden som brukes i kontrakten, samt om klausulen tillater et team å kansellere et spill på grunnlag av enten en pandemi eller en modifisering i seminarpolitikken angående å spille av ikke -konferanse spill. ”

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.