, er det ikke noe triks at markedet for fysisk kondisjon har mer enn bare et øyeblikk. Da pandemien slo tilbake i 2020, stolte folk på treningsøkter på nettet, så vel som hjemme-treningsenheter for å få svetten på, noe som akselererte trening fra hjemmet som sakte hadde vokst i årevis.

Det som var en nødvendighet under toppen av pandemien har endt opp med å være en velsignelse for mange på grunn av de største fordelene som kommer sammen med den. Selv når treningssentre begynner å gjenåpne eller justere forskrifter over hele landet, er hjemme, online trening beviser at det er her å holde seg som folk velger en mer hybrid tilnærming til deres fysiske kondisjonsrutiner.

“Virtuell fysisk form er her for å bli, siden du ikke kan slå bekvemmeligheten,” uttaler Emily Diers, skaperen av BodyCraft. “Det lar deg sette en treningsinstruktør i lommen mens du reiser. Det serverer motivasjon i et øyeblikks varsel når du krever det. Imidlertid er vi en felles typer, så vi vil fortsette å samles personlig og mate av den online energien, men online fysisk form åpner for flere valg så vel som fleksibilitet. ”

Så, vil treningsøkter på nettet være en del av fremtiden for kondisjon? Fortsett å lese for å oppdage nøyaktig hvordan markedet tilpasser seg, fordelene med treningsøkter på nettet, samt hvorfor fagfolk Spanias herrelandslag i fotball Skjorter mener at de er her for å bli.

Hvordan tilpasser markedet for fysisk kondisjon?

Pandemien rystet opp vår livsstil på mange måter, inkludert metoden vi holder oss aktive. Nå som det å trene på internett har truffet mainstream, tilpasser Online Physical Fitness -markedet. Uansett om det er mellom online møter, barneomsorgsansvar eller en stram tidsplan, klemmer folk på øvelser når de kan, selv om det bare er en rask 15-minutters HIIT-trening. Som et resultat ser vi kortere, men hardere online økter endte opp med å være tilgjengelige.

“Jeg ser at folk ser etter å maksimere tiden mer og nå for kortere, mer effektive treningsøkter,” uttaler Diers. “Virtuell fysisk form har allsidigheten til å tilby klasser i bite-størrelse i sorten Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter på 5 til 15 minutter, slik at folk kan ta dem på når det er praktisk for dem.”

Treningsvirksomhet har på samme måte gått sammen med helse og velvære så vel som fysiske kondisjonskår. “Noen fysiske kondisjonsvirksomhet Skaper så vel som administrerende direktør for Create Physical Fitness & Nutrition Coaching. Akkurat her på Fitbit er vi like glade for dette som vi liker å gi deg det aller beste så vel som de nyeste mønstrene, samt øvelser via Fitbit -appen.

Hva er fordelene med online treningsøkter?

Bekvemmelighet. Den kanskje kraftigste attraksjonen med online treningsøkter er bekvemmelighetsfaktoren. “Klienter er nå i stand til å utarbeide alle typer tid, hvor som helst, som tar bort barrierer for pendling, mangel på utstyr, planlegging osv.,” Stater Brady Dougherty, personlig trener.

Så i stedet for å løpe over byen til et treningssenter eller studioklasse, kan folk bare åpne telefonen eller datamaskinen mellom arbeidsmøter, skift eller hektiske rutiner for å komme i sin aktivitet på dagen. Manchester City Skjorter “Nå kan noen få en enestående trening i, hoppe i dusjen, samt hoppe på et møte, alt på under 30 minutter,” uttaler Diers. “De kan gjøre en full trening mens spedbarnsnappene. Hvis de står opp sent, kan de fremdeles oppdage tid til å gjøre en kort 10-minutters strekning. ”

Trening hvor som helst. Uansett hvor du går, har du alltid valget om å få pulsen opp. “Vi har en tendens til å tro tradisjonelt at vi krever å gå på treningsstudio, fysisk kondisjonsklasse eller ansette en online trener,” uttaler Parker. “Pandemien krevde at folk skulle oppdage alternativer så vel som nå som onlineopplæring har endt opp med å være typisk og akseptert, vil de fleste holde seg til komforten så vel som bekvemmeligheten av denne typen tjenester siden de ser resultater fra dem.”

Treningsalternativer. Den online fysiske kondisjonsverdenen låser opp får tilgang til en uendelig mengde treningsøkter, noe som gir deg sjansen til å bytte ting i tillegg til å holde treningsrutinen morsom og frisk. Enten det er HIIT, yoga, sykling, utholdenhetstrening, dans eller kickboksing, er det noe for enhver form for enhver type humør du er i en gitt dag.

Forbedrer tilliten. Selv om det er mange grunner til at folk velger en trening hjemme, er det å bygge tillit en som er mer vanlig enn du skulle tro. Trening fra komforten i huset gir en følelse av sikkerhet så vel som sikkerhet for de som kan føle seg ukomfortable til å gå til et fysisk treningssenter.

“Hvis vi er redde for DiscoveriNg noe nytt for eksempel, eller har problemer med kroppsbilde, gjør det mulig for fysisk kondisjon på nettet å sjekke ut bevegelse fra sikkerheten så vel som hjemmets komfort, ”heter det i Diers. “Dette kan enkelhetsstress og angst samt utvikle selvtillit samt tillit til kroppene våre i et risikofritt tempo.”

Hun uttaler at innstilling i praktisk talt også styrker vårt personlige ansvar, og minner oss selv om at vi er i stand til og ansvarlige. “Konsistensen av online trening gir mer mental klarhet, regulerer våre engstelige systemer, samt signaler for oss selv om at vi [fortjener] å bli dukket opp for. Alt dette fører til den varme indre gløden av å være i harmoni med oss selv. ”

Avslutningsvis, selv om mursteinene dine så vel som mørtelsesentre så vel som studioer ikke kommer noe sted, lager de offisielt plass til online treningsøkter i den fysiske treningsverdenen.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Kelsey Maloney

En innfødt i New Jersey, Kelsey Maloney er partnerredaktør i Fitbit som for tiden lever ut sin California -drøm i San Francisco. Etter å ha fått sin Bachelor of Arts grad i journalistikk, ryggsekk i et år til en rekke land rundt om i verden, inkludert hennes foretrukne by – Cape Town, Sør -Afrika. Hun gjorde deretter spranget til vestkysten for å gå etter sin komponering og redigeringskarriere, tidligere på Sunset Magazine. Kelsey er en reise så vel som varm yogaentusiast med en tilbedelse for online musikk, den utmerkede utendørs, Annies mac samt ost, samt en disig IPA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.