når en voksen fyr velger å kjempe i MMA så vel som er over-matchet, under-trent så vel som avkondisjonert at de må ta personlig forpliktelse for sin valg. Hvis de må ty til raske ekstreme vektkuttmetoder for å gjøre sin kontraherte vekt, må de igjen akseptere ansvarlighet for skade som kommer fra handlingene deres.

Men personlig forpliktelse er ikke en idé som bare knytter seg til jagerfly. Atletiske kommisjoner har en personlig forpliktelse til å gjøre oppgaven sin tilstrekkelig. Atletiske kommisjoner eksisterer veldig først så vel som fremst for stridende sikkerhet. Dette bringer oss til Texas så vel som DADA5000.

Fredag 19. februar 2016 så det som kanskje var en av de mest bisarre forekomstene i den moderne tidsregulerte MMA. På Bellator 149 måtte Dhafir Harris (DADA5000) tydeligvis kutte 40 kilo for å gjøre tungvektsgrensen for sin kamp med Kimbo -skive.

Harris la vekt Kashiwa Reysol Skjorter så vel som lisensiert til å kjempe fra Texas Department of Licensing samt regulering, regjeringen for gebyr for ekspert MMA i Lone Star State.

Kampen endte Borussia Monchengladbach Skjorter på uforglemmelig mote med Harris som led et knockout -tap ikke ved hjelp av slag, men ved hjelp av ren utmattelse.

Det rapporteres at Harris opplevde nyresvikt som følge av kampen, så vel som dette ble utløst av dehydrering. Harris ‘husholdning ga ut en uttalelse som er oppmuntrende som følger

Legene har nå informert oss om at Dada hadde samlet seg veldig høye nivåer av kalium i blodet hans, noe som førte til alvorlig dehydrering, tretthet samt nyresvikt. De høye kaliumnivåene ble sannsynligvis utløst av hans vekttap på 40 kg som forberedelse til kampen.

La oss nå sirkle tilbake til Texas Department of Licensing samt retningslinje samt snakke om personlig ansvar.

Farene som er forbundet med rask ekstrem vektskjæring er ikke nye for kommisjoner så vel Watford FC Skjorter som i Texas, jurisdiksjonen der denne forekomsten oppstod, regjeringen vendte spesielt tankene til dette. Avsnitt 61.105 (f) i Texas ‘bekjempende sportsadministrative regler omhandler åpenbar dehydrering ved en pre-bout evaluering i samt leser som følger:

(f) Hvis en deltaker i et forsøk på å ta vekt, viser bevis på dehydrering, etter å ha tatt vanndrivende midler, eller andre medisiner, eller etter å ha utnyttet noen form for annen ekstrem modalitet, skal avdelingen diskvalifisere deltakeren på anbefalingene fra den undersøkende legen.

Det er to avgjørende ord i ovennevnte passasje, “eller” så vel som “skal”. Ved å bruke ordet “eller”, gjør politikkene for lovfestet tolkning hver og en av de medfølgende forholdene til å aktivere konsekvens av inhabilitet. Hvis noen form for disse forholdene er oppfylt Texas Department of Licensing, så vel som retningslinjer “skal”, diskvalifiserer deltakeren. Skal ikke noe skjønn, det er en obligatorisk konsekvens. Det kan være et ekstremt resultat, men politikken ble antagelig skrevet med stridende sikkerhet i tankene.

Det er tøft å forestille seg nøyaktig hvordan en fyr kan miste 40 kg med ekstrem vektkutt -taktikk, samt ikke tilfredsstille testen ovenfor for inhabilitet. Disse retningslinjene eksisterer av en grunn. MMAs hurtige vektkuttskadeliste er langt så godt som å vokse i et gjennomgående urolig tempo. Det krever ikke en død til på hendene.

California passerte nylig noen av de mest progressive vektkuttreformene i sporten. Andre regulatorer vil være smarte å overholde drakten. Retningslinjen for sporten er bare like sterk som den svakeste koblingen med promotører som kan jurisdiksjonsbutikk. Med Bellators president, Scott Coker, som nylig sa at han ville være på vakt for å holde en tittelkamp i California ga statens reform, kombinert med ovennevnte fiasko i Texas, kan det hende at kravet til konsistens ikke er tydeligere for å sikre at promotører ikke har Valget av å sette inntekter over sikkerhet.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Når du legger vekt, kutter ikke den i kamp idrettsmark 15. 2014in “Vektkuttreform”
Studie – Konkurrent som får mye vekt “spår” bout mester i mmadecr.
Flere raskt ekstreme vekttap farer dokumentert i Mmajuly 16, 2014in “Vektkuttreform”

Leave a Reply

Your email address will not be published.