Åh de multi-judisdiksjonelle juridiske gleder som UFC får slite med!

Ikke bare fikk UFC problemer med Massachusetts som trengte utenlandske stridende for å ha sosial sikkerhet og sikkerhetstall for sitt kommende show i Boston, det siste problemet som har dukket opp inkluderer lisensieringskampere som er blitt dømt eller siktet for spesifikke straffbare forhold.

Etter å ha forlatt den politisk belastede bakgrunnen som ga økning til klagen, ble Massachusetts atletisk kompensasjon bedt om å avvise Chael Sonnets søknad om lisens på grunn av en domfellelse av en straffbar handling inkludert moralsk turpitude.

Selv om klagen ikke avsporet Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter Sonnens lisensiering av problemet, toppet min rente for juridisk analyse.

I henhold til Massachusetts Law, krever ubevæpnede stridende krav til å være lisensiert. Den spesifiserte atletiske kompensasjonen har makt til å avvise eller suspendere en lisens av en rekke årsaker.

Avsnitt 20.05 i retningslinjene spesifiserer at “en lisens utstedt av kompensasjonen kan bli suspendert hvis innehaveren blir arrestert eller dømt på et gebyr inkludert moralsk turpitude”. Avsnitt 6.13 gjør det mulig for kompensasjonen å avvise en lisens av nøyaktig samme grunn.

I USA kan det være en grunn til å oppheve eller avvise ekspertlisenser (se denne situasjonen for eksempel hvor en lovgivningslisenser ble suspendert Sport Club Internacional Skjorter på grunn av handlinger inkludert moralsk turpitude), slik Begrensning av kampsport. Så hva er en straffbar handling av moralsk turpitude? I Chael Sonnens situasjon ble han dømt for hvitvasking av penger. Politikkene ser ikke ut til å definere en straffbar handling av moralsk turpitude for å sikre at det fører oss til den typiske lovgivningstolkningen av denne frasen. Innvandringslovgivning er feltet med muligens den mest tolkningen av uttrykket. Når vi ser til USA, spesifiserer avdelingen for bistand, definerer de forbrytelser inkludert “svindel”, “larceny” så vel som de som inkluderer “intensjon om å skade personer eller ting” som Verdensmesterskapet i fotball Skjorter “de mange typiske elementene som involverer moralsk turpitude”.

Så innebærer dette at Chael ikke får lisens? Ikke nødvendigvis. Arrest eller domfellelse for en straffbar handling av moralsk turpitude tar ikke umiddelbart bort en lisens. Dette utløser bare kommisjonens skjønn til å avvise eller suspendere en lisens. Det magiske ordet er “mai”. Den spesifiserte atletiske kommisjonæren tilbød tilsynelatende å overholde uttalelsen som tok for seg grunnen til å avskjedige denne klagen -“Kompensasjonen tenkte på samme måte på klager om hans troverdighet så vel som karakter, men innpakket ingen info kompensasjonen fikk burde utelukke Sonnens lisens”.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Alternativer for UFC så vel som Nevada spesifiserer atletisk kompensasjon i avtalen med Jon Jones Scandalapril 28, 2015 med 2 kommentarer
Feirer Muhammad Alis bidrag til Battle Sports LawJune 8, 2016 med 1 kommentar
Velkommen UFC Central Radio Listenersaugust 16., 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.