løpere har en tendens til å grue seg til varmen. Det trenger imidlertid ikke være slik. Med de riktige strategiene kan du bevare konsistente forestillinger selv når temperaturene stiger.

Tenk på det på denne måten: kroppen din er som en maskin med to systemer – et interiørsystem så vel som et utvendig system. For å holde deg kjempebra under varme forhold må du holde alle nødvendige skiver innenfor typiske områder. Det endelige målet er å holde både interiøret og utvendige systemer i sjakk.

Nedenfor er Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter fire metoder for å gjøre nettopp det.

4 metoder for å slå varmen

Hold deg hydrert. Ideelt sett med kaldt vann eller knust is. Å få isstykker i tarmen din vil gå en Racing Club de Avellaneda Skjorter lang metode for å redusere kjernetemperaturen. Utfør en svetteprøve for å finne ut dine nøyaktige hydreringsbehov, så vel som deretter skjermspulsen under løpene ved å bruke en Fitbit Tracker med PurePulse. En akselerert hjertefrekvens kan være en indikasjon på dehydrering.

Bruk strategisk is. Å sette is eller en kald komprimering på områder av kroppen som har store arterier i nærheten av hudens overflate – som halspulsåren i nakken så vel som de radiale så vel som ulnararterier i håndleddet – kan hjelpe til å bevege seg avkjølt blod i hele kroppen. Mange driftsklærvirksomheter har konstruert islommer i plaggene sine for å gjøre ting enklere, men du trenger ikke å kjøpe noe spesielt. Bare fyll et håndkle med is i tillegg til å pakke det rundt nakken eller bruke et armbånd for å holde et isstykke mot håndleddet. Du kan på samme måte våt og fryse en bandanna kvelden før du skal ha på nakken eller håndleddet mens du løper.

Hold plaggene kjølig. Jeg er en stor fan av kjølearmhylser (og legghylser når du kjører på en varm vei eller spor). Mange fremtredende merker tilbyr til og med 100% UV -beskyttelse. Imidlertid kan du også gjøre enkle ting som å fukte skjorta, hatten eller bandana. Å holde huden våt så Newcastle United Skjorter vel som sikret fra solens direkte stråler vil bidra til å holde utsiden din kjølig.

Velg riktig solkrem. Mange solkremer så vel som kremer kan tette porene i tillegg til å forstyrre skinnens naturlige evne til å avkjøle. Eksperimenter i treningen din, samt se hvilke solkremer som fungerer finest for deg.

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Dean Karnazes

Dean Karnazes, som er en internasjonalt anerkjent utholdenhetsutøver, så vel som en bestselgende forfatter i New York Times, og har presset kroppen så vel som sinn til ufattelige grenser. Blant hans mange prestasjoner har han kjørt 350 konstante miles, foregående søvn i tre netter. Han løp over Death Valley i 120-graders temperaturer, i tillegg til at han løp et maraton til Sydpolen i ugunstige 40 grader. Ved ti forskjellige anledninger har han kjørt en 200-mils stafettløpssolo, og løper sammen med lag på tolv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.