i den kontinuerlige juridiske sagaen, inkludert Wanderlei Silva ducking en utkonkurransemedisineringstest av Nevada spesifiserer atletisk kompensasjon Kompensasjonen nå har innlevert svaret på kort og argumenterer for at de har rett For å teste ubevæpnede stridende ut av konkurransen, selv om de ikke for tiden er lisensiert, hvis en anfall inkludert den idrettsutøveren fremmes i deres jurisdiksjon, samt ytterligere selvkontroll en slik idrettsutøver.

Selv om jeg absolutt er enig i at NAC burde ha den kraften den nåværende lesningen av vedtekten som produserer NAC, kommer sannsynligvis ikke til å gjøre det.

I alle slags hendelser har jeg kjøpt en kopi av NACs svar på kort fra kompensasjonen, så vel som den kan oppdages her: NSAC svarer kort til Silva Judicial Review

NAC argumenterer som følger:

Ut av konkurransetesting så vel som den påfølgende selvkontrollen av ubevæpnede stridende som jukser, er spesielt nødvendig i ubevæpnet kampsport. Tross alt handler ikke disse idrettene om å jukse med PED -er for å treffe homeruns eller løpe raskere rundt et spor. Snarere inkluderer disse idrettene stridende som slår hverandre med slag som ganske enkelt kan forventes å påføre skade. Kompensasjonen så vel som promotører gjør oppgavene sine for å beskytte ubevæpnede stridende som gir sporten integritet når de tar tiltak for å fange, så vel som selvkontrollidrettsutøvere som jukser ved doping, noe som bringer oss tilbake til Silva …

Bør en ubevæpnet stridende som har en konkurranse arrangert i Nevada få lov til å unngå medisineringstesting i ukene før konkurransen? Kompensasjonen mener at for helse og velvære så vel som sikkerhet for deltakerne så vel som integriteten til sporten, må responsen være “nei”…. Når en vedtekter fjernes så vel som entydig i ansiktet, kan det hende Gå utover vedtektsspråket for å bestemme lovgiverens intensjon. Det ordinære språket for betydningen av en ubevæpnet stridende, når den er sjekket Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter ut sammen med NAC 468.850, støtter den endelige tanken om at kompensasjonen hadde myndighet til å beordre Silva til å underkaste seg testing …

Men hvis retten bestemmer at det foreligger en tvetydighet med hensyn til lovgivningen som er omtalt … bør enhver tvetydighet løses til fordel for kommisjonens medisineringsprogram.

Mine 2 øre – Silvas argumenter om mangelen på Nevada -vedtektene er forsvarlige. Kompensasjonen hadde sannsynligvis ikke jurisdiksjonen til å iverksette tiltak de gjorde så godt som så mye de vil ta et standpunkt, så vel som å gjøre et eksempel på Silva, ville et mye bedre trekk være Australias herrelandslag i fotball Skjorter å se at passende lovgivningsmodifisering gjøres til Gi Schalke 04 Skjorter dem passende medikamenttesting samt disiplinære krefter.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Nevada atletisk kompensasjon reduserer Diaz -straffen; Forsink Silva på nytt frem til februar 11, 2016 i “Nevada Battle Sports Law”
Julio Cesar Chavez Jr i Nevada Medisiner Testing Authority Disputenovember 13, 2019
Det usikre spekteret av NSACs Out of Competition Medication Testing PowersMay 19, 2015in “Nevada Battle Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.