BJ Penn har hatt enda en satt tilbake til å komme ut av pensjonisttilværelsen for å kjempe når det nok en gang i UFC.

Den berømte konkurrenten med en historie med en anti IV -holdning, har nysgjerrig innrømmet USADA å bruke en IV i en konkurransemiljø. Penn innrømmet tydeligvis å ha en IV administrert under en USADA ut av konkurransetest administrert i mars. UFC ga ut overholdelsen av uttalelsen som bekreftet at Penn foreløpig er blitt suspendert som et resultat av denne innrømmelsen:

“UFC-organisasjonen ble i dag varslet om at det amerikanske antidopingselskapet (USADA) informerte BJ Penn om et potensielt brudd på antidopingpolitikken. Penn avslørte bruken av en forbudt teknikk-utnyttelsen av en IV på over 50 ml i en seks timers periode-i løpet av en prøveinnsamling 25. mars 2016. I følge UFC-antidopingpolitikken har Penn fått en foreløpig suspensjon, samt er eliminert fra hans arrangerte kamp mot Cole Miller 4. juni i Los Angeles.

“UFC vil avsløre en erstatningsmotstander for Miller om kort tid, så vel som ekstra info vil bli tilbudt av USADA samt UFC på passende tid når prosessen inkludert Penn går videre.”

Det er usikkert hvorfor Penn trengte eller valgt for å bruke en IV. Forutsatt at det var for en legitamitt så vel som dokumentert medisinsk hendelse, er det noe håp om at han kan få det benyttet med tilbakevirkende autorisert av USADA.

Merkelig at USADA har minst en presedens for å dele ut en tilbakevirkende tirsdag for IV ved å gi Floyd Mayweather denne høfligheten da han kjempet mot Manny Pacquiao.

Til tross for en viss tvetydighet i UFC/USADA Anti Doping -programmet, har USADA bekreftet at idrettsutøvere absolutt kan søke om retroaktivt TUes å bruke WADA -standarder som tidligere har anbefalt som å oppfylle dette problemet:

Når det gjelder din henvendelse, er evalueringsprosessen for UFC -programmet lik den fra OL -programmet med hensyn til å identifisere det medisinske behovet/hensiktsmessigheten for TIDE. I begge tilfeller styrer WADA verdensomspennende krav kravene som den uavhengige Tirs -komiteen har tenkt på når de tar inn for å gjøre rede for slike forespørsler.

Wada -tiren er like samsvarer med –

en. Idrettsutøveren ville oppleve en betydelig svekkelse av helse og velvære hvis den forbudte sammensatte Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter eller forbudte teknikk skulle holdes tilbake i programmet for å behandle en akutt eller kronisk Kashima Antlers Skjorter medisinsk tilstand.

b. Den terapeutiske utnyttelsen av den forbudte sammensatte eller forbudte teknikken ville ikke skape ekstra forbedring av ytelsen annet enn den som kan forventes ved en retur til en spesifiser av typisk helse og velvære i samsvar med behandlingen av en ekte medisinsk tilstand. Bruk av enhver form for forbudt forbindelse eller forbudt teknikk for å øke “lowormale” nivåer av noen form for endogent hormon er ikke tenkt på et akseptabelt terapeutisk inngrep.

c. Det er ingen fornuftig terapeutisk alternativ for utnyttelse av den ellers forbudte forbindelsen eller forbudte metoden.

d. Nødvendigheten av Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter utnyttelse av den ellers forbudte forbindelsen eller forbudte teknikk kan ikke være en konsekvens, helt eller delvis, av tidligere bruk, uten en tir, av en forbindelse eller teknikk som ble forbudt på brukstidspunktet.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Mirko “CRO COP” Filipovic ga to års forbud for dopingnovember 25, 2015in “doping”
Tim betyr “Tainted Supplement” -støtte så vel som UFCs anti -doping PolicyFebruary 5, 2016in “doping”
La oss snakke Brock Lesnar, doping samt potensielle juridiske falloutJuly 16, 2016 med 8 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.