Nancy Hogshead-maker, en tidligere olympisk gullmedaljevinner og berømt Inter Milan Skjorter sportsadvokat, har sparket i gang en livlig og omfangsrik tvist på sosiale medier FC Utrecht Skjorter da hun Delte sin stilling til at transkvinner konkurrerte mot biologiske kvinner i sportslige konkurranser.

Innlegget hennes:

Trans kvinner må konkurrere med biologiske kvinner, så lenge de lindrer sin kjønnsbundne, mannlige-puberty-fordel før konkurranse i kvinnekategorien. Lia Thomas er en transkjønn kvinne, som svømmer for University of Pennsylvania; Hun overholder tilsynelatende NCAA-politikk som krever hormonbehandling, men hun har ikke rullet tilbake sin mannlige puberty-sportsfordel. hvordan vet vi?

Den gjennomsnittlige differensialen i menns og kvinners NCAA “A” -standard for mesterskapskvalifisering er 11,41% – noe som indikerer at kvinnetidene er 11%+ saktere enn menn. (Omtrent den samme differensialen oppstår hvis du sjekker ut nesten hvilken som 200 år fristil, og bare 5,76% saktere i Watford FC Skjorter 500y fristil. Det er ikke avbøtning. Det er ikke rettferdig.

Jeg må legge til at det ikke er Lias feil – problemet er med NCAA Women’s Swimming and Diving Championships regler.

Hvis du er enig med meg og Women’s Sports Policy Working Group, kan du logge deg på støtte her og dele!:

På Facebook ble hundrevis av kommentarer fremsatt, mange som antydet separate konkurranser for trans kvinner.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.