Dana L. Hooper, aksjonær ved det verdensomspennende lovgivningsfirmaet Greenberg Traurig, LLPs Phoenix -kontor, forhandlet samt sikret en godkjenningskontrakt med Brighton & Hove Albion FC Skjorter Nike for ekspert fotball Spilleren Carson Pickett. Pickett er hovedrollen som forsvarer for Orlando Pride i National Women’s Soccer League i USA, så vel som foran for Brisbane Roar i Australia.

Pickett, som er hjemmehørende i Fleming Island, FL, spilte startforsvarer på college for Florida, spesifiserte Seminoles samt assistert ledet laget til deres aller første NCAA Division I Women’s Soccer Championship. Hun begynte sin amerikanske ekspert okkupasjon ved Seattle Regime FC før hun begynte i Orlando Pride i januar 2018. Pickett ble født uten venstre hånd som underarm, i tillegg til at dette året endte opp med å bli gjenstand for et viralt Instagram -bilde som viste henne lekent “Fist-Bumping” en 2 år gammel gutt som også savner venstre arm og hånd. Pickett ble på samme måte nylig kåret til en “Shero” av FIFA®

Denne måneden AS Monaco Skjorter signerte Nike Pickett for å representere merkevaren ikke bare i fotball, men som en “adaptiv idrettsutøver.”

“Å signere med Nike har vært en drøm. Jeg liker merkets fokus på mangfold så vel som å vise frem individualitet, ”sa Pickett.

Hooper er en sportsagent så vel som advokat for idrettslovgivning. Metoden hennes konsentrerer seg om representasjon av både idrettsutøvere så vel som sportsorienterte virksomheter. Hooper leverer sine klienter med støtte på områder, inkludert kontraktsutarbeidelse, forhandlinger, godkjenningsavtaler, utvikling, liga samt teamspørsmål, juridisk rådgivning, samt generelle FC Utrecht Skjorter rådgivere gjennom hele karrieren. Hennes erfaring med lag, ligaer, samt tjenester har vist seg å være en besittelse for kunder i forskjellige idretter over hele verden.

Dele denne:
Facebook
Twitter
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.