av Matt Weik

Når du er syk og løper ned, har du vanligvis ikke så mye appetitt. Når du holder deg hydrert når det er syk, er det viktig, på et tidspunkt på et tidspunkt du må ta inn en form for ernæring. Maten du spiser kan imidlertid få deg til å føle deg enda verre hvis du ikke er forsiktig med valget ditt. Nedenfor er noen matvarer du bør holde deg unna hvis du føler deg under været.

1. Sukker
Når du er syk, kjemper kroppen din fra Real Sociedad Skjorter bakterier. Det er jobben til dine hvite blodlegemer å oppsøke og drepe de bakteriene som gjør deg syk. Når du bruker sukker mens du er syk, hemmer det imidlertid de hvite blodlegellets evne til å gjøre jobben sin og drepe bakteriene. Dette slår immunforsvaret ned noen få knagger som er noe du vil unngå når du ønsker å føle deg bedre og komme deg etter sykdom.

En annen negativ for å konsumere sukker (raffinert) når det er syk, er at det kan forårsake problemer i mage -tarmkanalen og la deg løpe på do med løpene. Diaré kan føre til at du blir dehydrert, noe du vil unngå når du er syk. Du har allerede ikke det bra, og dehydrering hvis det blir alvorlig kan sette deg i en sykehusseng i stedet for den komfortable sengen din hjemme. Hold deg hydrert og unngå sukker.

2. Alkohol/kaffe/brus
I stedet for å lage forskjellige seksjoner for hver av disse, er det best å klumpe dem alle sammen. Alle disse har en ting til felles som kan skje når du er syk – de kan forårsake dehydrering.

Alkohol vil treffe deg superhard og superrask på grunn av mangel på mat i systemet ditt sammen med muligheten for litt mindre dehydrering på grunn av sykdommen. Dette kan forårsake diaré på grunn av at alkoholen fremskynder fordøyelsen. Noe du vil holde deg unna. For ikke å nevne å være en syk beruset er sannsynligvis ikke det morsomste for de rundt deg.

Når du er syk og væske kommer ut av deg fra begge ender, kan dehydrering slå deg på rumpa. Å ta inn kaffe kan forverre situasjonen ved å dehydrere deg ytterligere. Kaffe er også et mildt vanndrivende middel, og derfor er det siste du vil gjøre å måtte drikke enda mer væsker på grunn av vannlating oftere. Koffeinet som finnes i kaffen er et sentralstimulerende middel og vil også øke hastigheten på fordøyelseskanalen og forårsake noen mer løse avføring. Unngå kaffe når du er syk.

Soda er noe jeg ikke vil anbefale å drikke selv når du er frisk, men spesielt ikke når du er syk. I likhet med sukkerseksjonen ovenfor, vil brus undertrykke immunforsvaret ditt, og ikke la kroppen bekjempe bakteriene. Du vil også finne at den ikke passer godt med mage -tarmkanalen, og at du går på do oftere. Kostholdssoda bør også unngås. De kunstige søtstoffene i dem kan forårsake mage -tarmproblemer og sende deg på do. Hold deg til klare væsker som vann, eller hydratiserende drikke som kokosnøttvann.

3. Fett mat
Magen din føler seg allerede ikke for fantastisk, og det siste du vil gjøre er å gjøre det verre. På grunn av at det tar lengre tid for fet mat å bevege seg gjennom fordøyelseskanalen, kan dette gi deg litt sur oppstøt eller til og med gjøre kvalmen din verre. Når fet mat fortsetter å bevege seg sørover, kan de også føre til at tarmen trekker seg sammen (peristaltikk), noe som kan forårsake diaré eller gjøre din nåværende situasjon med diaré enda verre. Hold deg til ganske intetsigende mat hvis du har mageproblemer.

4. appelsinjuice
Vi har alle hørt at når du er syk, bør du øke C -vitamininntaket ditt – vel, ikke med appelsinjuice hvis du har vondt i halsen eller hoste. Surheten som finnes i appelsinjuice på grunn av sitronsyren, vil forverre sår halsen ved å irritere fôret. Det er ikke noe verre enn en sår og betent hals. Det fører til at du ikke vil spise Mexicos herrelandslag i fotball Skjorter eller drikke noe som er nødvendig for å hjelpe deg med bedring.

5. melk
Hvis du er tett og overbelastet, hoster du mer enn sannsynlig slim. Melk kan dessverre skape tykkere slim å gjøre ting enda verre hvis du ikke kan ta den opp og fjerne den fra systemet ditt. Av den grunn er det best å holde på melken til du føler deg bedre. Hvis du absolutt dør etter melk, vil jeg bare anbefale litt for å se hvordan du reagerer på den og hvordan det påvirker slimet ditt.

6. Grov strukturert mat
Når halsen er sår og irritert, er det siste du vil ha noe som går ned som kan klø det opp, noe som får deg til å føle deg enda mer elendig. Jo mer du Feyenoord Skjorter irriterer halsen, jo lenger vil det ta før den skal leges. Toast, knasende snacks, potetgull, kringler, granola, kjeks og lignende gjenstander bør alle unngås til du føler deg bedre. Å spise disse matvarene når du er irritert, vil føles som om du svelger sandpapir – ikke en morsom opplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.