av Cade Thomas

Bodybuilding World har tilsynelatende to helt separate samfunn som til tider virker nesten uklare av den andres eksistens og betydning. I den første batch har vi menneskene som er involvert aktivt på konkurransene og er involvert i den lokale scenen og omgir seg med mennesker som er på samme Villarreal CF Skjorter måte involvert. De snakker med folk på treningsstudioet om hvem ”Om den daglige sladderen blant de beste fagfolkene på globalt nivå.

Så i den andre FC Tokyo Skjorter leiren har vi kroppsbyggingsviften som er helt fordypet i online forumene og som allerede har gått til styrene for å snakke om hvordan Kai Greene ser bak i prep og dømmer fra de 4 sekundene av en halv dekket arm som var Vises i Instagram -videoen hans som ble lastet opp for 13 minutter siden. Denne typen vifte har to raser i seg selv; Kritiker ennå har null involvering med kroppsbyggingsindustrien i enhver personlig sak.

Det er på noen måter rart at noen kan tilhøre det ene samfunnet på en veldig beryktet måte (positiv eller negativ), men være tilnærmet ukjent for det andre. Det er veldig vanlig å være en “legende” på forumene og respektert mye, men få navnet ditt ikke engang til å snu et hode på den lokale konkurransen. Hvis du leser dette, er det veldig sannsynlig at navn som Dante Trudel, Ken “Skip” Hill, Shelby Starnes, osv. Er synonymt med en mengde respekt og anerkjennelse. Nå, hvor mange mennesker i auditoriet i Alberta Provincial Championships vil vite hvem disse menneskene er? Ikke en altfor høy prosentandel, sammenlignet med nettsamfunnet der det å kjenne “nøkkelaktørene” er en forutsetning for å få lov til festen.

Motsatt kan en lokal trener som har minimum 20 kunder i hvert regionalt show og er styremedlem for den styrende foreningen for lokal konkurranse, være tilnærmet ukjent for nettet, men har navnet sitt med samme vekt som en lokal mobbsjef i Treningssentre og på konkurranser i deres område. Kanskje de sitter på dommerpanelet eller eier den populære supplementbutikken der de lokale konkurrentene handler og henter sladder om hvordan rivalene deres ser ut. Disse menneskene kan være en absolutt søyle i kroppsbyggingssamfunnet og leve og puste sporten, men de mangler noen tilstedeværelse på YouTube og har ikke en Instagram -konto.

Personlig vil jeg gjerne se de to verdenene kollidere, så å si. Selv om jeg absolutt kan forstå den “bakkenivå” -personen som ikke vil ta del i negativiteten til den elektroniske krigssonen, tror jeg at en sammenslåing av de to generelt ville skapt en mer behagelig atmosfære rundt sporten. Online -menneskene er de som trenger en dose virkelighet mest, da det er Real Betis Balompie Skjorter sannsynlig at de vil få et reelt perspektiv på bransjen de føler seg så innebygd i (de er ikke) og muligens ikke svelget i negativitet hele tiden. Det er lett å kritisere en karakter du ser på å trene videoer, men å møte dem i kjødet får deg til å innse at dette bare er normale mennesker, og raskt er de overdrevne ryktene som er lagt ut på nettet opp i tullet de virkelig er.
Hvis du aldri en gang har kjøpt en billett til et kroppsbyggingsshow, kan du virkelig rettferdiggjøre å sitte på nettet og dømme alle som har ballene til å faktisk komme inn i en? bli involvert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.