(redaktørens merknad: The Complying With ble delt tidlig i morges.)

Vi blir saksøkt for 250 millioner dollar av en trener forbudt av U.S. Center for SafeSport for seksuelt misbruk av hans mindreårige idrettsutøvere.
Hvorfor oss? Vi var ikke stille; Vi fortalte volleyballsamfunnet om forbudene hans. Nå krever vi et juridisk forsvar.

Vi har introdusert en GoFundMe for å betale for vårt juridiske forsvar, vår advokat, Ryan Jacobson.

U.S. Center for SafeSport forbød Rick Butler fra USA Volleyball for seksuelle overgrep mot en mindreårig, i tillegg til at han nå har anlagt et søksmål på $ 250 millioner mot oss: Nancy Hogshead-Makar, Debra Dimatteo, samt Champion Women, en non-profit som som gjør sport tryggere for alle idrettsutøvere.

• Rick Butler har blitt forbudt for alltid fra medlemskap eller coaching i USA Volleyball, AAU, samt har fått en “ubestemt suspensjon” fra Bayern Munich Skjorter Junior Volleyball Association, en organisasjon han hjalp til med å finne. I tillegg har Rick Butler blitt utestengt fra alle Walt Disney/ ESPNs eiendommer, et av holdene i AAU National Volleyball Championship, med over 2000 VB -lag.

• I følge U.S. Center for SafeSport deltok Rick Butler i “Seksuell mishandling inkludert en mindreårig.” Seks kvinner har nå kommet foran og påstått at Rick Butler benyttet seg av rammen hans som trener for Olympique Lyonnais Skjorter å misbruke dem seksuelt da de var hans mindreårige spillere.

• Hvorfor saksøker han oss? Han er sint på at vi fortalte sportsnabolaget om hans flere forbud. Rick Butler saksøker ikke USA Volleyball, AAU, JVA eller Disney. Nei. Han saksøker oss, siden vi er lite så godt som han har rikdom. Champion Women er en non-profiteded for å forbedre den seksuelle sikkerheten til idrettsutøvere, spesielt i den olympiske bevegelsen. Vi jobbet utrettelig for å dele offentlig tilbudt informasjon, som Wikipedia -siden hans, med volleyballen så vel som sportssamfunn. Vi tror foreldre så vel som idrettsutøvere bør forstå om en trener har en formell tillatelse til seksuelt misbruk av mindreårige. Vi tror vårt arbeid er viktig så vel som meningsfylt, så vel som at vi skal få Pats på baksiden, i stedet for å bli saksøkt. Ikke la dem slippe unna med det!

• Søksmålet hevder ikke at vi eller forkjemper kvinner debedrev ham for å ha fortalt det bredere volleyball -området om hans formelle sanksjoner for seksuelt misbruk av idrettsutøverne hans.

• I stedet erklærer det 49-siders søksmålet at vi forstyrret Butlers virksomhet, så vel som at vi “skremte (kundene hans) til å kutte bånd med Butlers samt GLV, Inc.”; At han “tapte inntekter fra kontrakter, omdømme skade, så vel som andre immaterielle økonomiske skader,” så vel som at “butlerne har blitt utsatt for offentlig hat, forakt, hån, obligatorisk, så vel som skam,” så vel som “ er nå arbeidsledige “så vel som at vi hentet frem” en ekstraordinær kampanje for forretningsinnblanding som ble brakt frem som en del av en sammensvergelse for å ødelegge Rick Butler, Cheryl Butler, samt deres virksomhet, GLV, Inc. ”

• Situasjonsdataene er offentlig tilgjengelig, så vel som de kan oppdages på Internett i Chicago, Illinois Federal Court, situasjon nr. 1: 21-CV-6854.

• Champion Women er en non-profit, drevet av Nancy Hogshead-Makar, en tre ganger olympisk gullmedaljevinner, samt en advokat for borgerrettigheter. Organisasjonen gir juridisk talsmann for kvinner så vel som kvinner i idrett, inkludert advokatvirksomhet for å adressere seksuelle overgrep i idrett.

– Champion kvinner samlet medlemmer av OL -bevegelsen for å støtte to nye føderale lovgivninger som beskytter idrettsutøvere mot overgrep.

– Champion Women produserte et nettsted som beskriver nøyaktig hvor relativt alle college og universitetets atletiske avdeling behandler det er kvinnelige idrettsutøvere.

– I tillegg til at Champion Women jobber for å få sportsorganisasjoner til å prioritere rettferdighet for kvinner så vel som kvinner når de lager kvalifiseringsregler for transkjønnede idrettsutøvere.

Sports Illustrated Magazine Real Madrid Skjorter listet henne som en av “de mektigste, mest fremtredende så vel som mest fremragende kvinner innen idrett akkurat nå-spillskifterne som snakker ut, setter baren i tillegg til å gjøre en forskjell.”

• Debra Dimatteo er en pensjonert professor emeritus i sportsannonsering samt ledelse, etter å ha tilbrakt en 37-årig karriere som professor samt en college-trener for volleyball samt fastpitch softball. CVen hennes inkluderer 21 år ved College of DuPage, 15 år ved Benedictine University, samt ett år ved MacMurry College. Hun har vunnet fire nasjonale NJCAA -softball -mesterskap i tillegg til at de hadde rekord 13 påfølgende opptredener i NCAA Division III etter sesongspill med tre siste fire opptredener. Hun har trent 97 alle amerikanere i softball samt volleyball, samt er en induktør i 3 Hall of Fames: Lewis University, Benedictine University, samt den utmerkede Lakes Valley -konferansen. Dimatteo fungerte som frivillig på den utmerkede innsjøeregionen BOD i Four DEnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.